Till salu

Om oss

AFAB AB grundades 1991 av Arne Nilsson och har sedan 1998 varit i bil- och MC-branchen. Vi är en fristående firma som gör allt för tillgodose dina transportbehov eller behov av specialtvättar.

  • Vi utvecklar tillsammans med Sammies Reinigung Service kärltvättlastbilar för Tyska och Skandinaviska marknaderna.
  • Importerar och säljer elbilar, tillverkade av vår gamla affärspartner i Kina.
  • Vi samarbetar med ett antal leverantörer av fordon i framförallt Tyskland
  • Hjälper kunder med import av personbil, hästtransport eller husbilar till den svenska marknaden.
  • Vi levererar nya fordon till utländska återförsäljare ”Freie EU-Importeure”

Normalt har vi ett mycket begränsat lager av fordon men samarbetar därutöver med ett stort antal leverantörer både i Sverige och i utlandet. Vi skräddarsyr olika lösningar för ert företag såsom att från olika typer av chassin göra på- eller ombyggnader för kärltvätt, tvätt av kundvagnar eller varutransporter.

Vi har hittills hundra procent nöjda kunder.

Kan inte den svenska marknaden erbjuda lösningar på dina behov så tittar vi på utbudet i Europa.
Ett tyskt fordon har oftast fördelen att den varit sin ägares statuspryl och har därför oftast en hög eller mycket hög utrustningsnivå. Man sköter sitt ”ögonsten” på bästa sätt och fordonet har sannolikt inte varit utsatt för vinterkörning på saltade vägar. Rädslan att alla tyska fordon skulle ha manipulerade mätare är lika omotiverat som att alla svenska gör detta. Köper man fordon via auktoriserade återförsäljare är dessa liksom motsvarande svenska firmor, är mycket rädda om sitt anseende och skulle aldrig tillåta sig något sådant.

Jag hoppas att ni kontaktar oss vid er nästa fordonsinvestering!

AFAB AB
Arne Nilsson

Jungfru Stavas väg 8
653 46 KARLSTAD

Tel: 0046-(0)54-561682
Mobil: 0046-(0)703-933600
E-post: afab@afab.org

Ägare: Arne Nilsson

Finansiering: Wasakredit
Försäkring: Folksam
Bankförbindelse: S-E-Banken och Danske Bank

 

VD, Arne Nilsson har en finansbakgrund som handlare och handelschef (Valuta, penningmarknad och elhandel) inom S-E-Banken, Fortum Power & Heat OY Hamburg och Fortum Markets AB. Arne har också handlat utsläppsrätter (EUA,CER och ERU) från det marknaden startade 2005 samt elcertifikat, bl.a. som Sverigechef på Greenstream Network Ltd. Arne Nilsson har dessutom under tider bott i Kina och som CDM expert sett till att vindkraftprojekt i Jilin provinsen fått tilldelat CER. Under ett antal år var Arne styrelseordförande i ett Hong Kong baserat bolag vars affärsidé var att bygga ett biokraftverk i Jilinprovinsen i Kina.