Ny kommunal isanläggning

Ice world är din naturliga partner med 25 års erfarenhet av att anlägga permanenta eller tillfälliga isanläggningar.

Vill ni kunna erbjuda innevånarna den bästa upplevelsen på is?
Behöver era klubbar en ny eller extra isbana för skridskoåkning, curling eller ishockey. Behövs kapacitet för träning eller tävling? 
Ice World har erfarenheter av olika typer av isbanor för rekreation, ex på stadens torg eller annan yta. 400 m skridskooval eller professionella hockeyrinkar eller curlingbanor är vad vi sysslar med dagligdags. De kan ligga utom- eller inomhus allt efter era önskemål. Kanske behöver ni ersätta en gammal kylanläggning till något som är mer miljövänligt och energibesparande. 
Att utöva issporter har blivit allt mer populärt och på många ställen har befintliga hallar eller isbanor nått sitt kapacitetstak. Klubbar får inte tillgång till den istid som de behöver för att kunna utöva sin verksamhet. 
Atleter måste jaga bättre förhållanden och söker sig till andra klubbar att hitta bra träningsmöjligheter.
Ice World erbjuder nu kommuner, klubbar och privata aktörer attraktiva alternativ för att täppa till dessa behov.
Era behov kan lika gärna vara en isanläggning på torget, i anslutning till ett sporthotell eller en anläggning för professionell idrott.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.