Ice World – 40% mer energieffektiv mot normal teknik

En mobil skridskobana från Ice-World är upp till 40 procent mer energieffektiv än andra isbanor. Grundelementen är utformade så att vi kan sätta upp en skridskobana i önskad storlek på alla de platser som ni kan tänkas önska. Vädret spelar mindre roll då vi byggt banor både i varma istanbul och på folktäta shoppinggatan Königsallé i Düsseldorf. Det var också Ice World som anlade is på Friends arena för SM finalerna i bandy 2013 med 38 474 åskådare på läktaren samt även till finalen 2014.

Världsmästaren på 10 000 meter, vid skridsko VM i Amsterdam 2018, Nils van der Pool körde sina 25 varv på en utomhus isoval från Ice World.

Vårt stora sortiment av tillbehör som uthyrning av skridskor, curlingstenar, utrustning för isvård och div. hjälpmedel för skridskoåkning säkerställer att vi tillsammans med lokala partners som ex kommun, hotell eller campingplats kan ge allmänheten en unik upplevelse. Välj ett koncept som passar för de lokala förutsättningar som ni har. Kanske önskar ni en lösning för hela vintersäsongen eller hyra en tillfällig lösning som en extra happening under advent eller vinterlov. Kanske söker ett skidhotell ett alternativ till skidåkning och bygger en skridskobana/fun park på gräsmattan/del av parkeringen.

Vad gör man på en campingplats på vintern? En isbana kommer att dra folk till anläggningen även vintertid och ger på så sätt merförsäljning i kiosk och restaurang.

Skridskobanans kvalité är inte den enda framgångsfaktorn. Ett lyckat projekt beror också på att man har och genomför en tydlig idé. Vilken typ av bana ska man ha rundbana, rakbana eller hockeyrink. Vi har erfarna projektledare som kan ge stöd i varje projektfas.

Vi ger dig råd om allt från utformning och genomförande till finansiering och försäkring, från budgetering till sponsring och från tillbehör till biljettförsäljning. Tack vare 25 årig erfarenhet är Ice-World ert förstahandsval som partner för ett lyckat skridskoevenemang.

Är ni nyfikna på fördelarna med att hyra eller köpa en mobil skridskobana anpassad till dina förutsättningar? Vänligen kontakta AFAB AB. Tillsammans med våra erfarna projektledare på Ice World kan vi ge dig råd!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.